O consolă grozavă

O altă consolă grozavă de care am avut parte în copilărie a fost ceva ce cred că se numește Nes și pe care am căpătat-o de la unchiul meu din China pentru că la noi pe vremea aceea mă cam îndoiesc că ar fii existat așa ceva.

Îmi aduc aminte că eram destul de mic (patru sau cinci ani) când m-am jucat prima dată pe ea și încă de la început a reușit să îmi capteze atenția întru-totul. Pot spune chiar că mi-a dezvoltat dexteritatea și atenția, jocurile solicitându-le destul de mult pe amândouă.

Îmi aduc aminte ca aceasta consola avea două manete iar jocurile erau stocate pe un fel de casete, și mai știu că făceam schimb cu prietenii mei de aceste casete. Un prieten îmi aduc aminte că avea nu știu de unde Mortal Kombat, iar eu aveam ceva joc Contra parcă se chema și mi-a împrumutat Mortal Kombatu după care eram înnebunit la schimb pe jocul meu. Știu că nu mai lăsam din mână maneta pentru a mă juca Mortal Kombat, aveam eu ceva cu acest joc.

Mi-am dat seama că m-am jucat puțin cam mult pe acea consolă abia atunci când s-a stricat și am fost foarte dezamăgit. Tata nepricepându-se a dat consola la reciclat dupaia, mai târziu aflând că de fapt la ea s-a ars doar acumulatorul.

Alte jocuri de care sigur mulți dintre voi ați auzit și pe care le-am jucat și eu au fost, Super Mario
City War, Galaxia, Mortal Kombat și Idiana Jones parcă. Ce vremuri… Ce vremuri…