Am început să scriu..

Cu 2 zile în urmă am început să scriu articole pe diferite teme și pot să spun ca a început deja să im placă acest lucru. De fiecare dată încerc să abordez un subiect cât mai interesant pentru cel care va citii rândurile respective. Până acum am scris vreo 20 și ceva de articole iar numărul lor crește in continuare. Simt ca acumulez mai mult cu fiecare cuvânt pe care îl tastez, exprimarea se schimb, alcătuirea propozițiilor este alt ca să mai vorbim de faptul că m-am deprins foarte repede cu diacriticele și le pun ca și cum aș tasta instantaneu.

Cine știe poate dacă acum scriu doar câteva articol pe viitor va deveni o treabă mult mai serioasă și voi avea numai de câștigat de pe urma acestui lucru pe care momentan îl pot numi hobby dar care sper că va deveni mai mult decât atât.

Pot să mă declar cel puțin mulțumit până acum deoarece persoanele aproapite sau din cercurile mele de prieteni chiar au avut un feedback pozitiv legat de ce am scris și de temele abordate până acum. Inspirația continuă să vină de la sine iar mâna merge destul de repede pe tastatură.

Sper că citind toate aceste lucruri nu v-am plictisit și v-am introdus cumva în ceea ce reprezintă toată treaba asta cu articolele pentru mine pe care chiar am ajuns să o iubesc. Mi-am propus ca pe zi atâta timp cât imi permite timpul să scriu cel puțin 10-15 iar acest număr odată cu trecerea timpului cu siguranță va crește.