Cum alegem o hotă?

Cu toții ne dorim ceva bun și de calitate la un pret avantajos. Oare acest lucru este mereu posibil? Nu știm încă raspunsul, însă pentru inceput aș vrea sa vă vorbesc despre un lucru important, după părerea mea, și care ar trebui sa existe in orice bucatărie, fie ea mică sau mare, extravagantă sau simplă.

Fie că ne place sau nu, în fiecare zi trebuie sa gătim câte ceva, fie ca ne facem o cafea, o mic dejun copios sau pregatim o cina romantică pentru doi. Toate se rezumă la acelasi lucru, aburul și mirosurile pe care fiecare lucru il degaja în aer. Poate unii dintre voi ați ghicit deja, este vorba despre o hotă. Vă întrebati de ce este asa de important să aveti una?

Raspunsul este foarte simplu, toți ne dorim ca în bucataria noastra sa fie mereu aer curat, proaspat. Fără o hotă putem observa aburul si condensul creat atunci cand prepari ceva, mirosul alimentelor pe care le gatesti de-a lungul timpului care s-au impregnat în încapere sau cel puțin mirosul prajelilor care apare și de care vrem sa scăpam cât mai repede cu orice putință. Astfel că achiziționarea unei hote este o investiție bună și, care cu siguranță, își va merita banii pe deprlin. Dacă ai ajuns la o concluzie și vrei să îți cumperi una și nu știi ce sa alege, mai jos ți-am facut cateva recomandari hota incorporabila.
Pentru a ști cu adevarat că ai cumparat o hotă de calitate îți voi oferi cateva sfaturi în alegerea acesteia.

Puterea unei hote este foarte importantă aceasta aratând și eficiența ei. Recomandate ar fi hotele cu o putere mai mare de 200 mc/h, însă vei ști ca este una bună atunci când prezintă mai multe trepte de aspirare, ajutându-te să alegi puterea optimă de care ai nevoie.

Filtrul este un element la fel de important ca puterea de aspirare, de pefereat acesta trebuie sa fie confectionat dint-un metal care poate fi spalat cu usurință și schimbat foarte ușor.

Zgomotul pe care hota il scoate atunci cand o folosim nu trebuie sa fie prea mare creând altfel un disconfort în utilizare. De preferat sunt cele care produc un nivel de zgomot între 50 si 55 dB.

Recomandarea mea pentru tine este hota incorporabila telescopica AEG X89264MP1.Este o hotă speciala, cu un aspect fin, cu funcții de ultimă generație. Acest model de hota este incorporabil deoarece poate fi montat in spatiu special amenajat al dulapului de deasupra aragazului, fiind mascat de acesta, ajutandu-te să economisesti in acest fel spatiu si in acelasi timp sa te bucuri de finețea sa.

Prezintă un filtru din cabon, o capacitate de absorție de maxima de 559 m3/h, 3 trepte de putere, un nivel de zgomot maxim de 65 dB si face parte din clasa energetica A. Pe langă aceste caracteristici de top, hota prezintă si un sistem de iluminare performant care te ajută să te bucuri de un gătit confortabil și pe timp de noapte. Bara de LED este ideală pentru bucătăriile care au aragazul sau plita într=o zona care nu este situată la lumină.
placuta ca aspect, face parte din gama de top fiind la un pret avantajos, integrandu-se foarte usor in bucataria dumneavoastră.

În concluzie, deținerea unei hote nu este un moft, ci o necesitate. Astfel că, și unii specialisti, recomandă ca pentru a avea o bucatărie curată, fără igrasie, cu mobila murdara si/sau acoperită cu abur avem nevoie de o hotă. Asa ca, tine cont de sfaturile noastre, cumpară-ți o hotă performantă și îți vei mulțumi si ție mai tarziu pentru o alegere de calitate, și,cu sihuranță vei vedea diferența.